Timmerdorp 2021: het laatste nieuws

Nadat het Timmerdorp vorig jaar helaas niet heeft kunnen plaatsvinden, hebben wij toch niet stil gezeten. Het resultaat? Onze nieuwe website! Neem gerust eens een kijkje en schroom vooral niet om je alvast op te geven als vrijwilliger.

Gaat het Timmerdorp Nieuwendijk dan wel door dit jaar? Daar kunnen wij helaas nog geen uitspraken over doen. Zoals jullie weten is nog niets zeker op dit moment en alles zal dus ook afhangen van het krijgen van een vergunning, de verbouwing van de Regenboogschool en het aantal vrijwilligers dat zich aanmeldt. Over twee weken zullen wij hier als bestuur dan ook een beslissing in nemen.

Tot die tijd gaan wij er vanuit dat het Timmerdorp dit jaar gewoon plaats zal vinden van 24 t/m 27 augustus. Ook het thema is al bekend, namelijk: “Op de camping”. De kaartverkoop zal, wanneer het Timmerdorp doorgaat, rond juni plaatsvinden en zal dit jaar een beetje anders gaan. Deze zal namelijk online plaatsvinden. Meer informatie hierover vind je op de pagina “Deelnemers”.

Graag zouden we jullie alvast willen vragen om het inschrijfformulier voor vrijwilligers in te sturen, zodat we een idee hebben op hoeveel hulp we dit jaar kunnen rekenen. Hierbij gaan we er natuurlijk vanuit dat dit tegen die tijd op een veilige manier kan. Je vindt het inschrijfformulier op de pagina “Vrijwilligers”.

Namens het bestuur van het Timmerdorp: alvast bedankt en jullie horen binnenkort van ons!